Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další celebritou, která v posledních dnech obohatila Instagram svým sexy příspěvkem, je krásná americká herečka January Jones (40). Hvězda filmů X-Men: První třída nebo Good Kill zveřejnila svůj vlastní snímek, který na rozdíl od aktů, jež tu čas od času sdílejí i jiné americké celebrity (např. Kim Kardashian, Madonna, Bella Thorne a mnoho dalších) vládne něčím, co ony postrádají: není totiž vulgární.

Když tuto fotografii začnete studovat trochu podrobněji, hned vám dojde, proč talentovanou Američanku měl už v roce 2002 časopis Maxim v seznamu nejpřitažlivějších žen světa.

Co se týká jejích sexuálních preferencí, January je heterosexuálka a chodila hned s několika celebritami (např. s hercem Ashtonem Kutcherem, Jasonem Sudeikisem či zpěvákem a skladatelem Joshem Grobanem). Jak ale sama kdysi otevřeně přiznala, jedním z mála lidí, kteří jí v životě přijdou extrémně sexuálně přitažliví, je zpěvačka Rihanna. A když už jsme u těch přiznání, resp. nepřiznání - jméno otce svého sedmiletého syna January nikdy neprozradila.

V Česku je Jones známá především z role Jeannie z filmu Láska nebeská a pak z Pirátů na vlnách, kde si zahrála Elenore. Fandové seriálů si ji pak jistě vybaví v roli mladé matky a typické příměstské ženy v domácnosti, Betty Draper (Francis) ze ságy stylizované do 60. let minulého století Šílenci z Manhattanu.

Reklama

Další články

Načítám