Hlavní obsah
Článek

Tom Cruise se jí dočkal ve 24 letech, Elizabeth Taylor dva roky před třicítkou. Italská filmová diva si ale na trvalý otisk své slávy na chodníku v Los Angeles musela počkat až do požehnaného věku.

Loni v červenci Gina Lollobrigida v Římě oslavila 90. narozeniny. I když patří k nejstarším žijícím filmovým ikonám, zvládla náročný přelet do Kalifornie, kde se zařadila mezi legendy. Herečka má na hollywoodském chodníku slávy hvězdu s číslem 2 628.

Hvězda filmů Fanfán Tulipán či Římanka stále miluje obdiv fanoušků a zájem fotografů o její osobu. Na slavnostní akt se patřičně vyparádila. Gina oblékla tyrkysové saténové šaty se zlatým zdobením, k nimž zvolila výrazné náušnice a natupírovaný účes.

Gina Lollobrigida se na stříbrném plátně objevila už po skončení druhé světové války. V 50. letech se stala sexsymbolem a psalo se o ní jako o nejkrásnější ženě celého světa. Herečka stále sleduje dění ve filmovém světě a šoubyznysu. Nedávno se přidala k iniciativě MeToo a svěřila se, že sexuálnímu obtěžování čelila už ve svých 19 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám