Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujete celým svým srdcem? Tak to ukažte! Svatý Valentýn, svátek zamilovaných, je ideální příležitostí si připomenout, jak moc jsme rádi s těmi, které milujeme, jak nám na nich záleží a jak moc nám také záleží na tom, aby to věděli. Vyjádřete svou lásku tím, že své drahé polovičce věnujete nejen celé své srdce, ale na důkaz lásky i jedno stříbrné od české šperkařské firmy MOSHNA.

Jak darovat srdce

Více

Komerční sdělení

Už od dávných dob je v mnoha kulturách srdce považováno za místo, kde sídlí lidské city, především láska a odvaha. Symbol srdce se stal tradičním vyjádřením lásky, které nepotřebuje dalších slov. Lidé si tak po celá staletí vyjadřují svou náklonnost prostřednictvím předmětů s malými srdíčky. Stejně jako lidská srdce jsou různá, také stříbrná srdce MOSHNA mají mnoho podob. Najdete mezi nimi kousky pro milovníky symbolů i nenapravitelné romantiky, nerozlučné dvojice v podobě náušnic, srdce dokonalá ve své jednoduchosti i malá umělecká díla zdobená třpytivými kamínky. Které se nejvíc líbí vám?

Pro obě drahé polovičky

Více

Komerční sdělení

Pokud nejsou srdíčka váš šálek kávy, určitě potěšíte i jiným šperkem z lásky. MOSHNA vás překvapí bohatým výběrem něžných kousků pro ženy i chlapáckými řetízky s přívěsky z vikingské kolekce, která symbolizuje sílu a odvahu v srdci muže. Překvapte svého partnera dávnými tajuplnými příběhy o mužské statečnosti a nezlomnosti vtělenými do stříbrného šperku MOSHNA. Nechte se jimi inspirovat a vyberte dárek, který vaše drahá polovička nejvíce ocení.

Když si nejste jistí

Více

Komerční sdělení

Ať už zvolíte něžný jednoduchý kousek či chcete oslnit některým z větších exkluzivních tvarů, vždy darujete mimořádný design a špičkovou kvalitu. Zruční šperkaři věnovali nejvyšší pozornost zpracování každého detailu šperků, vyrobených z nejkvalitnějšího šperkařského stříbra 925/1000. Pokud si ale nejste jistí, který kousek by byl ten pravý, nebo vás už hodně tlačí čas, máme pro vás jednoduché řešení. Pořiďte své drahé polovičce dárkový voucher v hodnotě od 500 do 5 000 Kč, ať si vybere sama. Stačí pár kliknutí a během několika okamžiků budete mít voucher k dispozici v mailu úplně bez starostí. Vždyť člověk žije nejvíc z lásky, kterou daruje. A nejen na svátek zamilovaných.

Další články

Načítám