Hlavní obsah
Článek

Poslední dny a týdny loňského roku byly pro zpěvačku Báru Basikovou (61) dost hektické. Prozradila nám, že celý listopad a prosinec absolvovala jeden koncert za druhým a když si chtěla trošku dáchnout, její manažer a pořadatelé ji uprosili, aby přidala ještě jeden, pak druhý atd. Teď ovšem trocha volna bude.

„Baterky dobíjím hlavně spánkem, odpočinkem, četbou. Momentálně už se těším na pololetní prázdniny. A samozřejmě se jich nemůže dočkat ani syn Theodor. Pojedeme spolu na Hlubokou. Dělám s ním totéž, co jsem dělala s dcerami, cestujeme po krásách naší země, kterých je tu nespočet. Takže ven z Prahy za poznáváním,“ prozradila Bára.

Pracovat ale zpěvačka nepřestává. „Teď dělám na novém albu, které vyjde prvního května. Samozřejmě počítám i s koncerty, ovšem ne v takové počtu, jako ve zmíněném listopadu a prosinci. A muzikály? Dostala jsem několik nabídek na účinkování v nich, ale neoslovily mě. Takže budu jen v Johance z Arku a v muzikálu Jesus Christ Superstar,“ uvedla zpěvačka, kterou jsme zastihli v baletním sále Národního divadla v Anenském areálu na křtu prvotiny Pavla Hénika Manekýni.

„Tu knížku mám rozečtenou a docela mě chytla. Je z prostředí módního průmyslu a světa celebrit a je opravdu hodně zajímavá, takže jsem spolu s režisérem Liborem Vaculíkem, kolegyní Ivou Marešovou a tanečníkem Markem Lhotským ráda přijala roli kmotry,“ dodala Bára Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám