Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je tomu pomalu šest let, kdy hvězda neznámé mladičké zpěvačky, tehdy ještě třináctileté dívky, zasvítila tak jasně, že se všechny její spolužačky musely závistí kousnout do jazyka. Tallia Storm se tehdy o svůj nesporný pěvecký talent chtěla podělit se světem, a tak o pomoc požádala velmi slavnou globální hvězdu, Eltona Johna (77), kterému poslala nahrávku s ukázkou jejího zpěvu.

To, co následovalo, bylo pro tuhle ´puberťačku´ zázrakem téměř jako z pohádky. Nejen, že se Sir John dívce ozval, ale v červnu 2012 jí dokonce umožnil společné vystoupení před mnohatisícovým publikem během jeho koncertu ve Skotsku. Na pódiu s ním byla celých pětadvacet minut.

Tehdy se o ní psalo po celých ostrovech, všimli si jí novináři i ze zahraničí. Tallia svoji příležitost ale ´nechytila za pačesy´ a nijak ji pro svůj další hvězdný postup nevyužila. Spíš než jako zpěvačka se následně prezentovala jako hvězdička sociálních sítí a tak trochu mystifikátorka. Všiml si jí totiž bulvár i televize, což jí nejspíš úplně stačilo. O nějakém pěveckém rozvoji pak nemůže být ani řeč.

„Ikona dospívajících,“ jak byla Storm občas tiskem titulována, přestala idolem být v momentě, kdy na všechny strany začala jen na základě několika společných fotografií vyprávět báchorky o romantickém vztahu s Brooklynem Beckhamem. Netrvalo dlouho a tvrdila, že to raději ukončila, protože ji Beckham zklamal. Nic z toho se ovšem nikdy nepotvrdilo.

Po několika pokusech, jak neupadnout v zapomnění (od modelingových zakázek, po smlouvu na knihu, která vyšla v září roku 2015), začala hvězda Tallie rychle slábnout. Nabídky ke zpěvu už nepřicházely, a tak mladá dívka uvízla ve světě béčkových hvězdiček britských reality show.

V rámci natáčení jedné z nich se objevila nyní na Kapverdách. A volný den, kdy nic netočila, strávila brouzdáním po místní pláži. Ukázku toho, jak dnes Tallia Storm vypadá (a rovnou v bikinách), najdete v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám