Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Oslavte nejkrásnější svátek lásky! Nepropásněte možnost projevit svůj cit a náklonnost. Okořeňte svůj milostný vztah krásným spodním prádlem! Na Astratex.cz ho nyní pořídíte s valentýnskou slevou. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým…

Romantické opojení

Více

Komerční sdělení

Toužíte prožít valentýnský svátek plný lásky a něžností? Romantický sen se může stát skutečností. Zahrňte svého miláčka tou nejsladší něhou. Rozprostřete plátky květin a obklopte se jejich vůní. Oblékněte jemné růžové body Pink Lace a prožijte společné chvíle plné něžnosti. Čeká vás večer s princem na bílém koni.

Buďte rozmarná!

Více

Komerční sdělení

Objevte v sobě esenci ženskosti a zapomeňte na pravidla. Převezměte iniciativu, buďte tajemná, hravá. Vykouzlete pulzující náladu, do které ho vtáhnete, a on zůstane beznadějně lapen. Na pomoc si vezměte župánek Beatrice, který svůdně halí, ale i odhaluje. Hrajte si s ním, používejte ženské zbraně, měňte pravidla.

Vaše jedinečnost uchvacuje…

Více

Komerční sdělení

O vaší originalitě a jedinečnosti není pochyb. Nebojíte se vybočit a váš valentýnský den bude stát za to. Jste extravagantní a přitažlivá a zacházíte s tím nejpřirozenějším způsobem. V černočerveném prádle Dolores se budete cítit skvěle. Je jako vy, poutá pozornost a uchvacuje.

Oblékněte přitažlivost

Více

Komerční sdělení

Smyslné ženě muž neodolá… Vy víte jak na něj. Umíte ho svádět tím nejsofistikovanějším způsobem. V košilce Blue Night mu sladkou svůdnost dávkujte po lžičkách. Vyvolejte ještě větší závislost a užijte si ji. Proměňte muže v absolutního obdivovatele, kterému dovolíte, aby vás pomalu dobýval.

Podlehněte vášni!

Více

Komerční sdělení

Okořeňte svůj milostný život něčím speciálním. Třeba ohnivě červenou košilkou Felinda. Prostřete pro svého miláčka hostinu smyslnosti a nechte ho ochutnat všechny příchutě vášně. Potěšte jeho smysly i ego milence!

Další články

Načítám