Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Valentýn je pro mnoho mužů jenom nutné zlo, které nijak zvlášť neprožívají. Možná je to proto, že ještě nedostali ten pravý dáááárek! Letos bude ale všechno jinak. Darujte mu možnost splnit si svůj dávný sen nebo touhu a uvidíte, že to bude ten zatím nejlepší Valentýnský den. Vybírejte ze zážitkových dárků plných nezapomenutelných emocí na Adrop.cz.

Větrný tunel nebo rovnou tandemový seskok

Více

Komerční sdělení

Darujte mu koktejl adrenalinu a naprosté euforie, která doprovází pocit volného pádu. Ve větrném víru ho do vzduchu vynese vzdušný vír rychlostí až 280 km/h, při seskoku z letadla si zase užije perfektní výhled. Neumíme se rozhodnout, co je větší pecka, tak vyberte vy. Simulátor volného pádu pořídíte už od 1500 Kč, seskok s padákem pak za 3499 Kč.

Bungee jumping

Více

Komerční sdělení

Bungee jumping je skvělým zážitkem pro každého muže, který se rád překonává, miluje výzvy a parádně zvýšený tep. Darujte mu možnost skočit si do neznáma z nejvyššího mostu u nás, z televizní věže nebo se nechat vystřelit bungee katapultem. Bungee jumping je v naší nabídce už od 979 Kč.

Škola smyku aneb boží zážitkový den a bezpečnost v jednom

Více

Komerční sdělení

Perfektním dárkem pro muže je cokoli spojeného s auty. Darujte mu tedy možnost otestovat si limity svého auta a své řidičské dovednosti na různých površích, naučit se něco nového a užít si skvělý den na polygonu. Můžete vybrat Kurz sportovní jízdy, nebo třeba školu smyku s odpočtem bodů, pokud už má na kontě nějaký ten vroubek. Školu smyku máme v nabídce od 2280 Kč.

Ferrari, Lambo, Ford Mustang

Více

Komerční sdělení

Miluje sporťáky se stovkami koní pod kapotou, vůni benzínu a zvuk osmiválce je jeho oblíbenou hudbou? Pak mu dopřejte možnost pořádně se vyřádit a zazářit v některé z našich parádních kár. Na výběr máte z Ferrari 458, Lamborghini Gallardo, Fordu Mustang GT 500 a mnoha dalších. Stačí si vybrat. Parádní jízdu pořídíte už od 999 Kč.

Jsme jednička v zážitcích pro chlapy

Více

Komerční sdělení

Nevybrali jste? Tak mrkněte na Adrop.cz, kde je více než 250 parádních zážitkových dárků pro chlapy. S námi u něj prostě zabodujete.

Další články

Načítám