Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překypující sebevědomím. Přesně tak působila při pózování v bikinách na slavné pláži u floridského Miami kolumbijská rodačka a ´královna´ tamních sociálních sítí Natalia Lorenzo (19). Ze snímků, které během jejího výletu do USA vznikly, vyzařuje především dobrá nálada.

Devatenáctiletá Natalia, se focení zhostila už v roli potvrzené ´plus size´ modelky. Její tělo je totiž poněkud kyprých tvarů a ne vždy jí do života přinášelo jen radost. Jako většina dívek s podobným typem postavy, kvůli němu i tato mladá Kolumbijka prožila mnoho útrap.

„Když jsem byla mladší, řešila jsem kolem mého vlastního těla mnoho problémů,“ napsala nedávno na Twitteru v diskuzi s jinou ženou. „Později to vedlo až k depresím a úzkostem, kterými jsem trpěla léta.“ Teď už ale své tělo dávno přijala takové, jaké je. Jak je vidět, udělala dobře. „Nedávno jsem se konečně té skořápky zbavila...," popisovala svůj současný postoj v náhledu na sebe sama.

V prosinci loňského roku na sebe Natalia strhla pozornost v umělecké čtvrti Miami, ve Wynwoodu, kde se Spojeným státům představila na populární přehlídce The Art of Beauty. A stejně jako už dříve její slavná americká předchůdkyně a profesionální plus-size modelka Ashley Graham (36), i ona díky svému zdejšímu debutu předvedla, že ženská krása není v 21. století zdaleka omezena jen standardy uměle vytvořené světem vysoké módy. A že ve společnosti existuje velká skupina příznivců právě takto oblých ženských tvarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám