Hlavní obsah
Článek

Než vévodkyně Kate (42) přivede na svět třetího potomka, upevňuje mezinárodní vztahy ve Skandinávii. Společně s manželem Williamem vyrazili na návštěvu Švédska a Norska.

Loni se státní návštěvy Polska a Německa zúčastnily i jejich děti George (4) a Charlotte (2), při cestě po severských zemích je ale rodiče nechali doma. Vévodkyně se tentokrát musela přiobléknout a na cesty s sebou přibalila teplejší outfity. Kromě sportovních aktivit došlo i na galavečer, na němž se setkali čelní představitelé Velké Británie a Švédska.

Dějištěm společenské události se stala Fotografiska Gallery ve Stockholmu. Kate pro tuto příležitost zvolila šaty z modrého sametu zdobené rostlinnými ornamenty. I v tomto modelu bylo vidět, že těhotenství vévodkyni zakulatilo jen bříško.

Slavnostní recepce byla příležitostí k setkání Williama a Kate se švédskou aristokracií. Tu v galerii zastoupila korunní princezna Victoria a její manžel Daniel. Při konverzaci určitě došlo na děti. Švédský pár má totiž pětiletou Estelle a Oskara, který v březnu oslaví druhé narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám