Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kopřivová (33) brání sebe a také svého partnera Jaromíra Jágra (52). Na sociální síti ji rozčílily komentáře lidí, kteří Jaromíra označují za dědu a do Veroniky šijí, že jí končí dovolená a začíná realita na Kladně.

"Přestaňte mi psát kondolence, jak kdyby někdo zemřel. To, že Jaromír jel do ČR, protože se musí dát zdravotně dohromady a zároveň chce ke konci sezóny trochu pomoci Kladnu, neznamená, že skončil v NHL. Kariéru neukončil a věřím, že se na novou sezónu do NHL vrátí v plný parádě a zároveň zavře pusu těm škarohlídům, co ho mají za dědu a dávají mu jejich inteligentní rady, ať skončí," napsala Veronika.

"Ubohé rejpavé projevy, jak mi končí nějaká dovolená a vracím se zpět na Kladno, mažu. Debilní projev totiž nemá nic společného s žádnou konstruktivní kritikou. Jaká dovolená by mi měla končit? Já jsem snad na nějaké dovolené? Na dovolené jsem byla naposledy v létě na Ibize. A btw. na dovolenou se teprv konečně chystám," upřesnila Veronika na sociální síti.

A dodala, že se na Čechy, kam dnes s Jaromírem přiletěli, těší. "Proč bych se měla hned stěhovat na Kladno? To, že tam má Jaromír práci, znamená, že tam musím hned nastoupit s ním? Já mám také svoji práci, svoje tužby a povinnosti. Jak se někdo může vysmívat, že se budu vracet do ČR? Mám svoji rodnou zemi ráda a každé léto jsem se tam vracela s nedočkáním a radostí. Těším se na moje lásky, rodinu a na práci, která mě čeká," dodala Kopřivová.

Reklama

Další články

Načítám