Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Munzarová (52) vypadá hodně nešťastně. A není divu. Její maminka Jana Hlaváčová bojuje s Parkinsonovou chorobou. A její partner Martin Trnavský ji nemá čas podporovat. Do toho se stará o dceru Aničku, kterou má se svým bývalým manželem Jiřím Dvořákem. Zatímco Bára zkouší novou hru Hledání slov v divadle Kalich, Martin Trnavský se přesunul na konkurenční scénu a má hrát v divadle Broadway hlavní roli v muzikálu Vánoční zázrak.

Bára se snaží působit v pohodě, ale moc se jí to nedaří. Hovory o soukromí naprosto odmítá. Nechce mluvit ani o působení v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kam měla podle svých slov na podzim opět nastoupit. "Nechci o tom mluvit, nemám podepsanou žádnou smlouvu," překvapila Super.cz. Přitom při posledním rozhovoru říkala, že by měla nějaké natáčecí dny mít.

Bára vypadá strhaně a není divu. Poprvé s režisérem Jurajem Nvotou, který pracuje pro Trnavského divadelní spolek Frída, pracuje pro divadlo Kalich, kde bude 25. října uvedena hra Hledání slov, bez své nové lásky. Trnavský mezitím při zkouškách Vánočního zázraku flirtuje s kolegyní Lindou Rybovou.

"Vím, že se bude mluvit o tom, že máme krizi. Jsem na to připravená," zmínila při jednom z rozhovorů, kde ukazovala, že na prstě nemá zásnubní prsten od Trnavského, ale dárek od maminky. "Náš vztah od začátku sledují média, ale všechno může být i jinak," nechala se slyšet Munzarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám