Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Široká dostupnost internetu a anonymita, kterou web nabízí, radikálně změnila sexuální chování Čechů.

Pro okořenění postelových hrátek.

Foto: TheCasualLounge.cz
Více

Foto: TheCasualLounge.cz

Komerční sdělení

Počet Češek, které objevily kouzlo tzv. „nezávazných seznamovacích portálů“, každým dnem prudce narůstá. Dámy tak přitom činí buď v zájmu zpestření svého milostného života… anebo aby vybředly z nudné a často ubíjející manželské rutiny. „Překonání ‚sucha‘ v intimním životě je pro mne jednoznačně nejsnadnější a nejjistější díky stránce TheCasualLounge.cz.”, svěřuje se ku příkladu Kristýna, která si právě na zmíněném portálu dopřává pravidelný sexuální restart.

V zájmu uspokojení všech sexuálních potřeb.

Foto: TheCasualLounge.cz
Více

Foto: TheCasualLounge.cz

Komerční sdělení

Také profesionální společnice potvrzují utrum v byznysu - přičemž jednu z příčin vidí právě v rozmachu portálů typu TheCasualLounge.cz. V rámci této stránky přitom ženy tvoří více než 65% z celkového počtu sexuchtivých uživatel. „Není se jim ani co divit!”, otevřeně přiznává i jedna z profesionálek. „Pro ženy nebylo nikdy snazší otevřeně projevit a uspokojit své přirozené pudy a chtíče“.

Pro to pravé, bouřlivé zakončení.

Foto: TheCasualLounge.cz
Více

Foto: TheCasualLounge.cz

Komerční sdělení

Současný trend tudíž jasně směřuje k sex-datingu přes internetové portály typu TheCasualLounge.cz, na kterých pánové a dámy nalézají naplňující extázi se skutečnými partnery, spíše než aby utráceli peníze za často „prázdné číslo” s profesionálem. Na své si tím pádem přijdou obě strany a to, co se začalo jako jednorázová záležitost, tak nezřídka přeroste do dlouhodobé, oboustranně uspokojující aférky.

Další články

Načítám