Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko říct, jak by se vyvíjela její kariéra v justici, ale jako hvězda Instagramu září tato mladá právnička velmi jasně. Figuru má totiž téměř dokonalou a svůdné pózování zvládá také na jedničku. Za poslední tři roky se jejímu profilu daří nabírat stále větší armádu fanoušků, takže se na sociálních sítích se rychle stává senzací.

Od časů, kdy se australsko-německá modelka Pia Muehlenbeck (25) vykašlala na korporátní sféru a začala se ´na plný úvazek´ věnovat správě svého instagramového účtu, nabrala už velmi slušné 2 milióny ´sledujících´ a do víru reality show, kterou na této síti de facto spustila, stáhla i svého manžela Kanea Vata.

Ti dva provozují i společný YouTube kanál, kde Kane funguje jako vloger píšící si deník (Diaries of an Instagram Husband / Deník instagramového manžela). Zároveň funguje jako amatérský dokumentarista, zachycující běžné činnosti své ženy, od cvičení v posilovně, přes nákupy, až po její aktivity s líčidly před zrcadlem.

Její nejnovější příspěvky, které nafotila na pláži v Sydney, si nyní prohlédněte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám