Hlavní obsah
Článek

S tím, co mu příroda nadělila, Rodrigo Alves (34) nebyl spokojený. Dlouho se zdálo, že si jako svůj vzor vybral Kena, jenomže šel ještě kus dál. Chce vypadat jako Barbie.

Za plastiky už utratil v přepočtu 15 miliónů korun a stále má co zlepšovat. Při posledním zákroku si nechal odstranit čtyři žebra, aby mohl nosit oblíbené korzety. Sotva se Rodrigo z operace zotavil, nafotil zvrhlé snímky, jimiž se prezentuje jako sexuálně nevyhraněná bytost.

Excentrický Brazilec totiž nemá úplně jasno v tom, jakou cestou by se rád ubíral. „Líčím se a nosím korzety stejně jako ženy, ale rád bych přinesl nové trendy do módy pro muže. Korzet vypadá pod sakem velmi elegantně a pomáhá ke správnému držení těla,“ tvrdí podivín, jehož plastiky připravily o veškerou přirozenost.

Rodrigo chtěl ukázat svou ženskou polohu. Nechce být limitován příslušností jen k jednomu pohlaví. Nové fotky jsou i na jeho poměry velmi bizarní. V síťovaných punčoškách, koženém oblečku s obnaženou hrudí a blond paruce vypadal jako kreatura na druhou.

Reklama

Další články

Načítám