Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a renomovaný právník Petr Pečený, neboli Doktor P.P., dobře ví, jak pečovat o svou hodně neotřelou image. Jeho příznivci si už zvykli, že při svých koncertech mění oblečení a vždy je překvapí nějakým netradičním kouskem. A své zvyklosti nemění ani na koncertu skupiny Tři sestry, kde je se svou kapelou předskokanem.

Kdyby takhle přivítal klienty ve své právnické praxi, asi by je odradil. Na jevišti je to ale něco jiného. „Je to tak, změna je život. Momentálně jsem se nechal inspirovat od kolegy doktora Hannibala Lectera. Ale zatímco on je rafinovaný psychiatr a úchylný vrah, který své oběti většinou sežere, já jsem lidumil a v advokátní praxi své klienty naopak hýčkám a pomáhám jim v jejich kauzách,“ s úsměvem vysvětlil Pečený.

Na pódiu jej uvidíme ve svěrací kazajce a také v obličejové masce, takovém spíše náhubku. „Já bych to viděl i jako velice praktickou věc. Hannibalovi nasadili masku, aby si nemohl pochutnávat na svých obětech, já ji mám také, ale z dietních důvodů. Vždycky po koncertu hlady šilhám a spořádám kdeco. Takže bych měl masku využívat celý den," smál se Pečený.

"Bohužel ji sundávám ještě během první písně, takže se mým dietním plánům zatím příliš nedaří. I tak, a to se musím pochválit, jsem v poslední době díky pravidelnému cvičení jógy zhubnul sedm kilo,“ doplnil zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám