Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagram je dnes preferovanou sociální sítí. Velmi oblíbenou je i v případě, kdy hledáte inspiraci třeba pro cvičení. Inspirativních fitness poradců, trenérů i sportovně vyhlížejících modelek tu najdete bezpočet. A ne náhodou.

Být úspěšný na Instagramu totiž může dosti zásadně přilepšit vašemu bankovnímu kontu. Jistě by vám o tom mohla leccos povyprávět třeba modelka Jen Selter (24) z Los Angeles, která se ve své branži umístila na třetí pozici na Instagramu nejvýdělečnějších fitness osobností.

Její profil má totiž neuvěřitelných 11,5 miliónů fanoušků, což jí zajistilo výdělky v celkové výši 86,1 miliónu korun. Svoji popularitu přitom začala na této sociální síti rozvíjet teprve před čtyřmi lety a pomohly jí k ní hlavně snímky jejího vysportovaného pozadí. Do roka měla 2 milióny sledujících a jejich počet rostl raketovou rychlostí až na zmíněné číslo, které ale stále není konečné.

Jen prodej vlastního fitness programu jí vydělá dalších téměř 26,7 miliónů a smlouva s výrobcem sportovní výživy spolu s občasnou propagací nějaké té kosmetiky dalších 410 tisíc korun.

Abyste věděli, o čem je tady řeč, a protože obraz je věrnější než slova, máme pro vás připravenou ukázku několika posledních velmi lukrativních příspěvků Jen Selter.

Reklama

Další články

Načítám