Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejnovější příspěvek královny amerických reality show Kim Kardashian (43) na sociálních sítích opravdu stojí za to. Poté co přivítala na svět svého nejmladšího, v pořadí už třetího potomka, holčičky jménem Chicago, kterou za ni odnosila náhradní matka, začala sdílet jeden odvážný snímek za druhým. Všechny mají erotický náboj a jejich ústředním tématem je její poodhalené tělo.

Na tom posledním stojí Kim pouze v kalhotkách a v rozhaleném kožichu. Obrázku tak jednoznačně dominuje její bujné poprsí. Aby neporušila zásady komunity pro zveřejňování fotek, provedla na něm jedinou, ale nezbytnou úpravu - jemně rozmlžila svou bradavku.

Zda sleduje intenzitou sdílení těchto aktů i nějaký jiný záměr než podpořit a udržet svoji popularitu, není známo. Jen o den dřív ale na sociální síť umístila snímek, ve kterém stojí v průsvitném triku s dlouhými rukávy pod tekoucí sprchou, před tím zas sérii fotek, které ji pouze v triku s hlubokým dekoltem a titěrných kalhotkách dokumentují v posteli, nebo snímek, kde si před zrcadlem pouze v kalhotkách pořizuje selfie.

Některé z těchto eroticky podbarvených obrázků nestydaté Kim pro vás dnes máme v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám