Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se toužila stát další britskou topmodelkou, v soutěži Britain´s Next Top Model ale dnes třiadvacetiletá Victoria Clay nezabodovala. Tak alespoň další britskou celebritou? To vypadá nadějněji. Zvlášť díky zvolené sebeprezentaci.

Modelka sází na své poprsí, které nosí odhalené v hlubokých výstřizích. Často jde až na hranu slušnosti a ‚udržitelnosti‘. Pokud bude v nastaveném trendu pokračovat, pozornost jí to jistě zajistí. Už na akci agentury Curves Management minulý týden ji na sebe strhla a na pondělní večeři v jedné londýnské restauraci zájem ještě přiživila v cihlových šatech s výrazným dekoltem, jež korespondovaly s jejími zrzavými vlasy.

Před zmíněnou soutěží Clay pracovala v administrativě a sama sebe označila za ‚anglickou růži s parádním poprsím‘. Své profily na sociálních sítích vedle sebepropagace využívá i k různým výzvám, například té, aby dívky nosily, co se jim zlíbí. Ona sama jim jde skvělým příkladem.

Reklama

Další články

Načítám