Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britské reality show jsou pověstné svojí bezbřehou bizarností. Jak co do témat, tak i co se rozmanitosti angažovaných osob týče. Jednou z takových ´hvězd´ byla kdysi i Lauren Harries (39), která byla původně mužem, ale v roce 2001 se rozhodla pro chirurgickou změnu pohlaví.

Jak se operace povedla, co se biologických funkcí všech jejích orgánů týče, netušíme. Lauren si nikdy veřejně nepostěžovala, tak snad dobře. Její výsledná, uměle dotvořená ženská tvář i postava se ale z estetického hlediska plastickým chirurgům moc nepovedly. Co naplat. Zpátky Lauren své rozhodnutí stát se ženou vzít nemůže.

Od časů, kdy její ´hvězdička´ blikala z britských televizních obrazovek, už sice proteklo korytem řeky Temže hodně vody, Lauren se ale nevzdává! Neúnavně a neuvěřitelně kreativně se z posledních dohasínajících jiskřiček někdejší popularity snaží znovu rozhořet oheň své slávy. Z jejích pokusů stojí za to zmínit snahu o dietní a fitness poradenství a aktuálně se snaží prosadit jako zpěvačka. Její debutový singl „I Am a Woman“ vyšel sice už před dvěma lety, pak si ale dala poměrně dlouhou tvůrčí pauzu. Nyní se ale rozhodla k muzice vrátit.

Jak snaha vykreslit Lauren po vzoru popových královen hudebního průmyslu dopadla, se nyní můžete podívat v naší dnešní dosti lascivní galerii.

Reklama

Další články

Načítám