Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušky Chrise Cornella (†52) jeho náhlá smrt šokovala. Vždyť jen pár hodin před tím, než si loni v květnu v hotelovém pokoji v Detroitu vzal život (jeho smrt byla klasifikována jako sebevražda oběšením), odehrál s kapelou Soundgarden koncert, po němž se zdravil a fotil s fanoušky. Po hudebníkovi zůstala manželka Vicky Karayiannis a tři děti. Starší z nich, dcery Lily (17), jejíž matkou je Cornellova předchozí žena Susan Silver, a Toni (13), s sebou Vicky vzala na nedělní Grammy.

Všechny tři dorazily v černých šatech. Vicky a Lily zvolily dlouhou róbu podobného střihu, nejmladší pak krátké šaty a balerínky k nim.

Hudebníkova rodina pokračuje v charitativní činnosti jménem Nadace Chrise a Vicky Cornellových. Ta sbírá peníze na podporu organizací pomáhajících dětem, ať už bez domova, bez dobrého sociálního zázemí, nebo dětem zneužívaným a týraným. Loni v červenci se nadace také zapojila do programu neziskovky Childhaven z Cornellova rodného Seattlu, která poskytuje terapie pomocí hudby.

Reklama

Další články

Načítám