Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oba mají velmi blízko k hudbě, která je dokonce živí, tanec jim je ale cizí. Manželé Michal (58) a Lucie „Lucca“ (45) Dvořákovi patřili k hrstce těch návštěvníků Plesu jako Brno, kteří se tanečnímu parketu spíše vyhýbali.

„Chodíme na ples jen občas. Moc netancujeme,” říká nejkrásnější česká dýdžejka a jedním dechem se smíchem v hlase dodává: „Já jsem ve StarDance vypadla hned v prvním kole a na tanec mám špatné vzpomínky.” Její partner jí dal za pravdu. „Tanec je pro mě za trest, je to jedna z mála uměleckých disciplín, ve kterých se necítím moc dobře. Na pódiu mi nevadí se škubat do rytmu, ale společenské tance nejsou pro mě,” říká Dvořák. Hudebník ve vtipu uvedl, že svou manželku by s jiným mužem pustil tancovat maximálně na ptačí tanec.

Zakládající člen kapely Lucie měl ale velmi dobrý důvod k tomu zúčastnit se akce, která zahajovala plesovou sezónu v moravské metropoli. Jako reprezentant zmíněné kapely předal do dražby kytaru s otisky dlaní všech členů legendární rockové kapely. „Se skupinou Lucie jsme byli osloveni, abychom věnovali něco do dražby. Ozdobili jsme kytaru otisky dlaní a podpisy. Doufám, že pomůžeme dobré věci,” uvedl Michal Dvořák, který se následně radoval, že se kytara vydražila za půl miliónu korun. Výtěžek z dražby poputuje ve prospěch Nadačního fondu Pro dětský smích.

Reklama

Další články

Načítám