Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iskra Lawrence (27) bývá nepřehlédnutelná i v šatech, které nevrhají prasátka, takže ve stříbrném modelu, který zvolila na after párty po Grammy, si jí všimli opravdu úplně všichni. Nešlo jinak. Materiál, z kterého byl ušit, připomínal disko kouli.

Modelka a aktivistka za zdravé sebevědomí žen všech velikostí překypovala v neděli večer tím svým v overalu s širokými nohavicemi, s výstřihem i průstřihy na bocích. Fotografům zapózovala ze všech stran a užívala si veškerou pozornost, která na ni byla upřena.

Iskra je často zvána na prestižní společenské události. Jako žena krev a mlíko vybočuje z davu dříve tak populárních modelek s téměř chlapeckými postavami. Doba se totiž mění a až moc hubené holky jsou dnes kritizovány, stejně jako značky, které si je objednávají k propagaci svých výrobků. Velkou kritiku mimochodem nedávno sklidila Victoria Beckham za vychrtlou modelku propagující její kolekci brýlí. Čím dál populárnější jsou naopak ženy, které je zač chytnout, jako Ashley Graham, Kate Upton nebo právě Iskra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám