Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co si Andrea Bezděková (29) splnila sen a podstoupila nejnáročnější focení ve své kariéře. Česká Miss 2016 se stala se tváří největšího kosmetického veletrhu v Praze. „Moc jsem se na to těšila, byla to pro mě opravdu jedinečná příležitost a splnění snu. Takovéto kampaně se moc často neobjevují,“ dodala kráska.

Bezděková byla během focení poměrně hodně odhalená. „Na to, že jsem takový stydlín, tak jsem si ani neuvědomovala, že mám tak málo na sobě. Soustředila jsem se na správné výrazy. To, co bylo zakryté, bylo na správném místě, tak jsem to zvládla,” říká Andrea, která vše zvládla díky dobrému tvůrčímu týmu. „V každé práci záleží na týmu. Když je dobrá parta, tak se dá zvládnout cokoli,” říká modelka.

Velku zkouškou pro Andreu nebylo pouze náročné focení, ale také úpravy svého zevnějšku po něm. „Odličování bylo náročné, ale mnohem složitější bylo dát vlasy do původní podoby. „Vytvořili mi na vlasech mokrý efekt a vypotřebovala se skoro celá tuba speciálního přípravku. Půl hodiny jsem seděla ve vaně s brekem a bála jsem se, že to už nikdy nedám dolů,” vzpomíná Andrea Bezděková.

Bezděková převzala pomyslné žezlo po modelce Renatě Langmannové. Před ní se v kampani objevila i modelka Jitka Boho a Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám