Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavila se díky roli Adiny Mandlové ve velkofilmu Filipa Renče Lída Baarová, krásná Kateřina Klausová ale rozhodně nezahálí. Od té doby natočila další dva filmy a již v dubnu bude znovu excelovat v roli Ali ve veleúspěšném muzikálu Mamma Mia! Předtím ale odletěla na Zanzibar načerpat nové síly.

A právě tam předvedla své křivky, které berou dech. Katka, která pravidelně cvičí jógu, je totiž ohebná a pružná jako proutek.

Na ostrov v Indickém oceánu se ale nevydala sama. Její obdivovatelé mohou ale být v klidu. Klausovou, která je dlouhodobě svobodná, doprovází kamarádka. "Ráda poznávám kus světa, který ještě neznám. Cestování je moje očista a každoroční předsevzetí dostat do sebe trochu sluníčka a nabít se pořádně do práce, která přijde," svěřila se Klausová, kterou můžete od 6. dubna vidět v Kongresovém centru v Praze, kam se vrací muzikál Mamma Mia!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám