Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sláva, je to zase tady! Čas, kdy máme více než kdy jindy příležitost udělat ze sebe absolutně úchvatné stvoření a užít si všechny ty obdivné pohledy. Čas nádherných šatů, tanečních střevíčků a snění. Je tu plesová sezóna. Než si ale začneme snít svůj plesový sen, čeká nás pár starostí s tou pravou garderobou. Tak jako celkový dojem z obrazu výrazně ovlivní vybraný rám, je pro celkový dojem z plesového outfitu zcela zásadní volba správného šperku.

Vyřešte problém s doplňky

Více

Komerční sdělení

Možná to znáte taky. Za pár minut odcházíte z domu, make-up i účes jste dovedla k dokonalosti, šaty perfektně padnou. Váš partner významně cinká klíči u dveří a vy stále ještě stojíte bezradně před zrcadlem, kde zkoušíte jeden korálkový náhrdelník za druhým a pořád to nějak není ono. Ušetřete si stres a dejte na jednoduchou dobrou radu dámy, která rozumí svému řemeslu. „Ideálním doplňkem k plesovým šatům je jednoznačně stříbrný šperk,“ shrnuje naši debatu o plesových přípravách uznávaná česká lifestylová specialistka Lydie Malchárková.

Jak si správně vybrat šperk

Více

Komerční sdělení

Vypadat krásně nemusí dát tolik práce, pokud si vyberete správně. Typ šperku by měl svým charakterem odpovídat šatům a udělat dokonalou tečku. „Stříbrné sety jsou výborným doplňkem pro „velké večerní“. Visací náušnice se ideálně hodí do vlasů vyčesaných tak, aby odhalily šíji,“ dělí se o své tipy Lydie Malchárková. „Náhrdelník vynikne v odhaleném dekoltu šatů se špagetovými ramínky či korzetových šatů bez ramínek.“ Ať už si ale oblečete cokoliv, podtrhněte svou eleganci výběrem stříbrného šperku z kolekce Exclusive české značky MOSHNA. Nechte se překvapit mimořádnými motivy od jemných stříbrných květů sakury až po výrazný náhrdelník s náušnicemi. „Letos budou žádané rostlinné motivy,“ doplňuje lifestylová specialistka.

Užijte si skvělý design a kvalitu

Více

Komerční sdělení

Po velkém úspěchu v Japonsku přiváží MOSHNA svou kolekci šperků Exclusive také do Česka, aby i vás těšila svou špičkovou kvalitou a mimořádným designem. Tvůrci kolekce se nechali inspirovat tajemnými kraji Dálného východu, atmosférou tiché hudby, omamných vůní s doteky hedvábí. Nalaďte se na svůj vlastní taneční příběh korunovaný krásou tradičního českého stříbra a klikněte. Zjistíte, že je to láska na první pohled. Pečlivé zpracování každého detailu, nejkvalitnější stříbro 925/1000 a ochranné rhodiování navíc zaručují, že se z krásy a třpytu vybraných kousků budete moci těšit po dlouhou dobu. Jedinou vaší starostí je vybrat si svůj nový šperk, třeba hned teď.

Váš stříbrný trik

Více

Komerční sdělení

Když už teď znáte ten stříbrný trik, zbývá jen rozhodnout se, kam ho půjdete vyzkoušet. Vyberte si jeden z úchvatných šperků MOSHNA, okouzlete svého partnera a užijte si pozornost, která vám právem patří. Máte už všechno pohromadě? Lístky na ples, šaty, psaníčko, pohodlné střevíčky a samozřejmě svého stříbrného miláčka z kolekce MOSHNA Exclusive? Pak pro vás máme poslední radu na závěr. Šperkaři doporučují nasazovat klenoty vždy až po dokončení líčení, aby stříbru zůstal perfektní lesk. Tak si to moc užijte a buďte na plese prostě krásná.

Další články

Načítám