Hlavní obsah
Článek

Bývalou topmodelku Janice Dickinson (56), která je proslulá tím, že se snaží za každou cenu vypadat stále svěže a kvůli mladistvému vzhledu neváhá podstoupit různé plastické operace, se fotografům podařilo načapat s přítelem na pláži v Malibu. Posuďte sami, zda je to hezká podívaná.

Janice si paparazzi všimla, a přesto neváhala odhodit vršek bikin a vystavit své upravené tělo na odiv. Je o ní totiž známo, že je velkou exhibicionistkou a vůbec se nestydí. Bohužel se jako většina žen těžko smiřuje s přibývajícím věkem a pravidelně navštěvuje plastického chirurga.

Dickinson byla první americkou topmodelkou. Než se jí ale stala, musela projít těžkým obdobím ve škole i v rodině. Nikde se prý nesetkala s porozuměním a láskou, proto je na své okolí velmi tvrdá a mnoho lidí ji nemá rádo.

Po tom, co začala být úspěšnou modelkou, vystřídala mnoho známých mužů, mezi kterými byli například Donald Trump, Steven Seagal nebo Jack Nicholson. Kvůli osobním problémům pila alkohol, užívala heroin a stáhla se do ústraní. Dostat se zpět do světa showbyznysu ji prý pomohla až soutěž modelky Tyry Banks - Amerika hledá topmodelku, kde zasedala v porotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám