Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První živé vysílání po půl roce! Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová dokázala, že jí kamera stále sluší. Po mateřské dovolené se toho nebála a do nového studia oblékla sexy krátké červené šaty.

Ve chvíli, kdy se loučila s diváky od velké obrazovky a stála, předvedla dokonalou postavu. Moderaci z nového studia zvládla bez problémů. "Těšila jsem se na kolegy, ať už ze zpravodajství, nebo z maskérny a kostymérny. A pak na nové studio. Jeho rekonstrukce totiž proběhla krátce po mém odchodu na mateřskou, takže jsem z něj ještě nevysílala," prozradila Sandra.

V únoru to bude rok, co se zasnoubila s Pavlem Pospíšilem. Už mají termín svatby? "Bylo to vloni v Thajsku. V plánu svatba samozřejmě pořád je, ale nyní jde o to, kdy. Buď to bude letos, ale to by musela být menší varianta svatby, která by mně teda vůbec nevadila. Pokud by to měla být větší svatba, kterou by rád Pavel, tak to úplně nevím, jestli bychom letos stihli, ale je to pořád ještě otevřené,“ dodala Parmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám