Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodiče malé Harper Seven Victoria (50) a David (48) Beckhamovi nosí svou tříměsíční dceru stále s sebou  v náručí a kočárek nejspíš považují za zbytečnost. Místo toho si vystačí jen s rukama. Takové tahání kolikrát nevypadá vůbec bezpečně. Victoria s malou Harper přebíhá přes rušnou silnici na vysokých podpatcích nebo s ní vyráží po luxusních buticích a David si nyní možná zkoušel, jakými všemi způsoby se dá jeho dcera nosit.

David Beckham spolu s manželkou Victorií vyrazili směrem k budově federálního úřadu v Los Angeles, aby své dceři zařídili její první cestovní pas. David však držel Harper jen jednou rukou a vypadalo to, že se balancováním s dcerkou docela dobře baví. Victoria šla opodál v doprovodu neznámé dámy.

David s Victorií jsou manželi již dvanáctým rokem a mají spolu celkem čtyři děti. Tři chlapce – Brooklyna, Romea a Cruze a letos v červenci přibyla i vytoužená dcerka Harper. David Beckham si její jméno krátce po narození nechal vytetovat pod klíční kost a nechal si vyrobit i nové kopačky, na nichž nyní nosí jména všech jeho čtyř dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám