Hlavní obsah
Článek

Otazníky kolem herečky a exmanželky Toma Cruise Katie Holmes (45) a herce a zpěváka Jamieho Foxxe nemizí ani poté, co byl pár loni nafocen při plážové procházce v Malibu. Naopak. Jestli někdo očekával, že tím je jejich vztah oficiálně ‚odhalen‘ a v blízké době se od sebe nehnou na krok, mýlil se. Herci si nadále drží soukromí pod pokličkou a ani na velkých společenských událostech spolu nevystupují.

Na párty předcházející galavečeru Grammy je sice vyfotili u jednoho stolu, ale příchod i odchod si pohlídali. Stejně tak samotný ceremoniál, při němž se předávaly hudební ceny napříč kategoriemi. Byli na něm oba, ale že by spolu, to se říct nedá. Držení se za ruce na zmíněné procházce je zatím největší zaznamenanou důvěrností. I na nedávném večírku společnosti Paramount se v projevování citů drželi zpátky.

Holmes i tak v přítomnosti Foxxe jen září. Během nedělního ceremoniálu svěžest podtrhla i svým outfitem. V lesklé korzetové róbě z kolekce Zaca Posena vypadala fantasticky, teplé líčení jí skvěle sedlo k opálené pleti a o punc dobovosti se postaral účes z pokládaných vln.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám