Hlavní obsah
Článek

Že největším přítelem ženy jsou diamanty, prokázala v New Yorku na červeném koberci víkendových cen Grammy nejedna hvězdná tvář. Královnou všech blyštivě ozdobených hvězd se ale nestal nikdo jiný než americká r´n´b jednička s dlouhodobě nejvyššími příjmy v hudebním průmyslu, zpěvačka Beyoncé (42).

V černém klobouku, s temnými brýlemi a těžkými sametovými šaty stejné barvy přišla téměř nenazdobena. Tedy pokud odmyslíme obří diamantové náušnice, jež Beyoncé podle západního tisku vyšly nejméně na 6,8 miliónu dolarů, tedy v přepočtu bezmála 140 miliónů korun, takže s přehledem strčila do kapsy všechny své konkurentky z onoho večera.

Beyoncé se večera zúčastnila v doprovodu slavného manžela, rapera Jaye Z a dcery Blue Ivy. K všeobecnému údivu se letos její muž žádných ocenění nedočkal. Většinu z nich mu ´vyfoukl´ zpěvák Bruno Mars, který exceloval celkem v šesti kategoriích.

I chvíli před Grammy na sebe díky svému odvážnému outfitu Beyoncé upozornila. Opět ve společnosti manžela vyrazila na party v krásných černých šatech s vysokým rozparkem, které měla nad boky stažené širokým opaskem. Hned nad ním pak začínal obrovský odvážný dekolt, v němž přiznala nemalou plochu svých ňader.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám