Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slunečná víkendová odpoledne patří procházkám. Smýšlí tak i čerstvě trojnásobná máma Jessica Alba, která v sobotu vyrazila s kočárkem po Los Angeles. Spokojenější ženu aby člověk v tu chvíli v okolí pohledal.

V kočárku si Alba vezla syna Hayese. Ten do klanu přibyl poslední den roku 2017 a vnesl do nyní již pětičlenné rodiny další mužský element. S producentem Cashem Warrenem má Jessica dvě starší dcery, devítiletou Honor a šestiletou Heaven.

Se třemi dětmi a podnikatelskými aktivitami, Alba má prosperující společnost Honest Company, není s podivem, že herečce s domácností a péčí o rodinu pomáhá chůva. K ruce jí byla také na zmiňované procházce.

V posledních letech je Alba úspěšnější podnikatelkou než herečkou. Její start-up, jenž se specializuje na výrobu a prodej především přírodních produktů z oblasti kosmetiky, péče o tělo i o domácnost, má hodnotu v řádech stovek miliónů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám