Hlavní obsah
Článek

Po 191 dnech je zpět na Primě! Moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová je po mateřské opět před kamerou. Je na své původní váze, kterou měla před porodem, a těší do pracovního procesu. Poprvé bude zprávy moderovat již zítra!

"Z návratu do Odpoledních zpráv na Primě mám samozřejmě respekt. Přece jen jsem se půl roku věnovala miminku a řešila úplně jiné věci. Přípravu ale nepodceňuji a věřím, že se mi povede vrátit tak, aby divák vůbec nepoznal, že jsem měla pauzu,“ prozradila Sandra.

Parmová vypadá výborně. "Jsem na své původní váze, takže s garderobou na Primě nebude problém. Je to hlavně díky péči o Emilku - chodíme ven s kočárem, neustále ji chovám nebo nosím a taky pořád kojím, takže váha šla dolů sama,“ prozrazuje moderátorka.

"Nejvíce se těším na kolegy, ať už ze zpravodajství, nebo z maskérny a kostymérny. A pak se vážně hodně těším na naše krásné nové studio. Jeho rekonstrukce totiž proběhla krátce po mém odchodu na mateřskou, takže jsem z něj ještě nevysílala,“ dodala.

Kvůli práci se s partnerem Pavlem přestěhovali z Brna zpět do Prahy. "S hlídáním Emilky nám pomůže hlavně babička a dědeček, kteří už se moc těší. Jsem ráda, že bude v těch nejlepších rukou. Během ledna jsme se přestěhovali zpátky do Prahy. Bylo to druhé stěhování za půl roku, takže v tom máme naštěstí už trochu praxi a i díky pomoci rodiny se to rychle zvládlo. Ale kdybych to aspoň v nejbližších letech už nezažila, zlobit se nebudu,“ řekla Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám