Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pořádný kolohnát, ale pro některé role to nestačí. Zpěvák Jiří Zonyga sice měří 190 centimetrů a váží 110 kil, ale některé postavy vyžadují, aby byl ještě mohutnější. Po medvědovi Balúovi v Mauglím je to titulní role muzikálu Shrek. A my jsme se byli podívat na kostýmové zkoušce, co s Jirkou musejí dělat.

"Ono by bylo asi nejlepší, kdybych do té role přibral. Určitě by toho šlo docílit stálým přísunem, kdybych pořád jedl a jedl ty kaloričtější věci. Ale v mém věku už bych to jenom těžko zhubl. Tak se radši nechávám vycpat," svěřil nám navlečený ve vatové kouli.

Zpěvák se nám svěřil i se svojí životosprávou. "Snažím se aspoň trochu sportovat. Hraju tenis a jezdím na kole. A je fakt, že v pražském pronajatém bytečku mám v lednici jenom víno a feferonky. Když jsem doma v Hodoníně, je to samozřejmě horší, protože tam v ledničce vždycky něco je, tak se musím držet zpátky, zatímco v Praze můžu klidně ve tři ráno přijít k lednici a dát si cokoliv, tedy tu feferonku," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám