Hlavní obsah
Článek

Zatímco Natálie Grossová (21) se věnuje především zpěvu a více než rok exceluje v hlavní ženské roli v muzikálu Ples upírů, její starší sestra Denisa své zájmy trochu tříští. Je nadanou tanečnicí, ostatně se sestřičkou ve zmíněném muzikálu také účinkuje, navíc ale velmi ráda a dobře fotí.

Právě Natálka bývá častým objektem jejích fotografických seancí a na svém instagramovém profilu se mladá zpěvačka pochlubila několika novými snímky z dílny starší sestry. "Chci zpátky léto," napsala v angličtině k fotkám, kde pózuje jako lesní víla v lehounkých šatech s velmi výrazným líčením. A tím se ne úplně každému zavděčila.

Jedna ze sledujících k fotce do komentářů dokonce napsala slova fuj a hnus. I pár dalších hodnotilo hlavně barvičky. "Je to krásný, akorát barva nehtů mi tam nesedí," poznamenala jedna z nich. "Jsi krásná, akorát se mi nelíbí tenhle styl. Ale pěkná," byl další smířlivější komentář. Pak už zazněla pouze slova chvály.

Kdo by chtěl Natálku vidět s úplně jiným líčením, tedy jako muzikálovou hrdinku Sáru v Plesu upírů, má šanci jen do června. Producent František Janeček (79) rozhodl, že před prázdninami se divadlo GoJa Music Hall s Plesem upírů derniérou rozloučí. Na jevišti jej od září nahradí legendární Fantom opery.

Reklama

Další články

Načítám