Hlavní obsah
Článek

Svého prvorozeného syna Anacu porodila teprve předloňského října. Jakmile si však ověřila, že v branži pořád platí za eso a její postava se zcela vrátila do původní podoby, nezaváhala, a místo aby se po hlavě vrhla do práce, před šesti týdny na Instagramu oznámila, že je znovu v požehnaném stavu. Na snímku, kterým zprávu doprovodila, už topmodelka a stálice andílků z Victoria´s Secret Candice Swanepoel (35) znovu objímala viditelné bříško.

Většinu lednových dní strávila s malým Anacou a snoubencem Hermannem Nicolim, s nímž se zná už od svých sedmnácti let, odpočinkem na brazilském pobřeží. Společnost jí tu dělala i nizozemská kolegyně a kamarádka Doutzen Kroes (32). Pořád se ale na písku válet nejde. Podnikavá žena, jakou Candice je, musí myslet také na zadní kolečka. I když se momentálně nemůže věnovat modelingu naplno, neznamená to, že nemůže posloužit svým tělem alespoň vlastnímu byznysu.

Abychom to vysvětlili. Stejně jako mnoho jejích kolegyň, i Candice totiž navrhla vlastní kolekci plavek pro nastávající sezónu. Peníze jsou z toho slušné, tak proč se o ně připravit? A nyní šťastná těhulka informovala své zákaznice, že celý proces jde do finále a příští měsíc se plavek konečně dočkají. Zprávu ale doprovodila fotkou, na které její požehnaný stav absolutně není znát, ačkoliv bříško už slušných rozměrů nabylo. Inu, profesionálka, každým coulem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám