Hlavní obsah
Článek

Pořád ji to ještě nepřešlo! Madonna (65) se cítí jako sexsymbol i s blížící se šedesátkou. Opravdu je v jejím věku nutné se odhalovat na Instagramu?

Nahota Madonnu provází celou její kariéru. V 80. letech provokovala ostošest a nafotila akty, o tři dekády později je však její chování dost nepochopitelné. Šestinásobná matka pobuřuje stejně jako zamlada, ale čas je proti ní. Kdekdo si rád poslechne její písně, ale na Madonnina prsa se chce koukat opravdu jen málokdo.

Slavná zpěvačka nechce upadnout v zapomnění, takže se rozhodla opět trochu přitvrdit. A to rovnou fotkou, která je na hranici toho, co ještě snese Instagram. Madonna se na svém profilu rozhodla propagovat kabelku, který vyjde na 80 tisíc korun. Té si ale všiml málokdo, protože na fotce byla k vidění zpěvaččina bradavka. Madonna sice intimní partie maskovala černým křížem, její cenzura však nebyla úplně dokonalá.

Madonna se na sociální síti neprezentuje jen jako vysloužilý sexsymbol, ale také jako vzorná maminka. O tři dny dříve na Instagramu popřála ke 12. narozeninám své adoptované dceři Mercy James.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám