Hlavní obsah
Článek

´Další nahatá Emily!´ mohl by si říct někdo, kdo sleduje známou topmodelku a herečku Emily Ratajkowski (32) na Instagramu. A měl by pravdu. Nahých fotek téhle Američanky tam najdete spoustu. Tento týden tam kráska nasdílela parádní snímek, který zachycuje, jak nenuceně odpočívá v nějakém hodně vyvýšeném místě, protože za dřevěnou terasou, kde leží nahá na břiše, už jsou vidět pouze vršky korun stromů.

Instagram má na reklamním trhu obrovskou sílu. A když je produktová propagace dělána čas od času a nenásilně, profil dokáže při slušném počtu sledujících vynést svému majiteli nemalé částky. Pro globálně populární celebrity znamená doslova zlatý důl. Jenže sledující musíte na ten svůj profil nejen něčím přilákat, ale také je tam nějak udržet.

Těžko říci, kdo z armády o síle 16,4 miliónu instagramových fanoušků modelky sleduje její profil kvůli tomu, že by s ní chtěl sdílet veškeré informace o jejím životě. Ale nebudeme daleko od pravdy, když vyslovíme názor, že většina z nich tu je právě proto, že Emily postuje podobné snímky každou chvíli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám