Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci února přijde na plátna kin film Milana Cieslara Věčně tvá nevěrná, ze kterého je sestříhaný i videoklip k aktuálnímu singlu Xindla X (44) - Věčně nevěrná. Úvodní píseň nazpíval úspěšný písničkář se zpěvačkou Sabinou Křovákovou a podle dosavadních reakcí má tento duet opět našlápnuto na přední příčky hitparád.

V samotném klipu se vedle hlavních zpěváků objevují nejen polonazí svalovci, ale i spoře oděné dámy. Tou nejvýraznější modelkou je dozajista Lia Balanovskaya, která si říká Lia Kees. Rodačka z dalekého Kyrgyzstánu, která v roce 2016 vyhrála Miss Europe, zdobila obálky pánských magazínů a spolupracovala s takovými fotografy jako je například Dmitry Plyusnin.

Lia žila řadu let v zahraničí v Curychu, Dubaji nebo Salcburku. „Miluju cestování. Získáte díky tomu rozhled a já se navíc strašně ráda učím. Třeba cizí jazyky,“ usmívá se sympatická kráska, která se jinak modelingu věnuje od čtrnácti let. Když tedy dostala možnost objevit se v klipu Xindla X s názvem Věčně nevěrná, neváhala ani minutu. „Je to další zkušenost. Něco, co mě ještě ke všemu opravdu hodně baví. Takže jsem za to ráda,“ říká Lia Kees.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám