Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímavá rozlučka se svobodou proběhla nedávno u pobřeží Jamajky. A nepořádal ji nikdo jiný než jedna z nejkrásnějších topmodelek světa Australanka Shanina Shaik (26). Už brzy si totiž vezme svého milovaného muzikanta a producenta DJ Ruckuse. A čím že je tenhle mejdan tak zajímavý? Hlavně složením účastníků, respektive účastnic.

Jak už to u úspěšných modelek bývá, jsou často na cestách a moc volného času jim nezbývá. Většinu přátel mají proto z branže. Vždyť se sami v naší galerii mrkněte, jak to na té lodi vypadalo. Shanina přizvala dalších osm holek, které jí jsou v životě nejblíž, a na téhle párty tudíž nemohly chybět! Byla tam s nimi i její kolegyně ze stáje Victoria´s Secret Jasmine Tookes.

Představte si, jak asi musí moře v okolí jachty s tak žhavým a sexy nákladem vřít! Ještěže v okolí Jamajky už dnes neoperují piráti, jak tomu bývalo v minulosti, kdy byl ostrov jejich oblíbenou námořní základnou. Vždyť jeden ze slavných korzárů, proslulý kapitán Henry Morgan (tehdy už povýšený do šlechtického stavu) zde byl v druhé polovině 17. století dokonce 11 let guvernérem.

Ačkoliv tenhle holčičí gang rozhodně vypadá, že má pro strach uděláno. V téhle společnosti by totiž zkrotl asi i ten nejdrsnější námořník.

Reklama

Další články

Načítám