Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká popová zpěvačka Anastacia (43) byla na vrcholu své pěvecké kariéry v letech 2000 – 2005 a lidem se zaryla do paměti díky svému neopakovatelnému chraplavému hlasu. Přestože zpěvačce bylo v době největší slávy již přes třicet let, oblékala se hodně výstředně a mladistvě, dokázala si bláznivě pohrát i se svými vlasy a k jejímu image patřily také barevné hranaté brýle. Od té doby se z Anastacii stala opravdová dáma, která se naposledy ukázala v Londýně na akci nazvané Pink Ribbon Ball v hotelu Dorchester.

Zpěvačka dorazila v černých šatech kombinovaných s puntíkovanou síťovinou od Stelly McCartney, které doplnila o černé lodičky. Přestože v modelu vypadala trochu smutně a usedle, úsměvy rozdávala na všechny strany. Oproti minulosti jí svědčily i vyhlazené vlasy a výraznější make-up s kouřovými stíny na očích. Přesto ale originální nebyla. Téměř stejné šaty měla na sobě již v březnu Kate Winslet na newyorské premiéře seriálu produkovaném stanicí HBO Mildred Pierceová.

Na konci září fotografové na Anastaciu narazili také v Santa Monice, když měla namířeno se svými přáteli do restaurace KOI, opět výborně naladěná se kvůli přítomnosti paparazzi vůbec nezlobila jako mnohé jiné celebrity, ale naopak měla na tváři úsměv od ucha k uchu.

Anastacia měla obrovský úspěch již se svým debutovým albem  z roku 2000 Not That Kind s titulní písní I’m Outta Love. Následovala deska Freak of Nature s hity Paid My Dues či One Day In Your Life. V třetím albu z roku 2004 Anastacia‘3 se objevily písně jako Left Outside Alone, Sick and Tired nebo Welcome To my Truth.

V roce 2003 se zpěvačka potýkala s rakovinou prsu. Poté, co se úspěšně vyléčila, pokračovala s osvětou v nadaci, kterou za účelem výzkumu této choroby založila. V dubnu 2007 se provdala za svého bodyguarda Wayna Newtona, minulý rok však dvojice požádala o rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám