Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád jen samá práce, ale co tahle myslet na děti? Zpěvačka Olga Lounová (43) oslaví v březnu už sedmatřicáté narozeniny, tak už by o nich minimálně přemýšlet mohla. Zatímco o pracovních aktivitách měla na generálce koncertu Horečka úterní noci co říct, biologické hodiny zatím neposlouchá.

"Mám práce opravdu hodně, momentálně je to hlavně vystupování na plesech, ale už se připravuje i můj velký koncert, který proběhne v říjnu ve Foru Karlín, dokončuju českou desku a pracujeme, tedy online, na projektech v Los Angeles a v Londýně. Na celý duben se zase chystám do Ameriky," plánuje Olga.

Ale co to soukromí, které si zpěvačka poměrně pečlivě střeží? "Mám dva mladší sourozence, tak jsem trošku pozadu. Bratrovi je dvanáct, sestře deset, takže si děti užívám takhle. Ale určitě někdy budou. Maminka měla sestru v šestačtyřiceti, takže dobrý. Ale tak dlouho čekat nechci," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám