Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo jiný by se měl stát ambasadorkou kosmetické firmy, specializující se na make-up, než žena, která s ním umí bez nadsázky kouzlit. A právě takovou ideální kandidátkou se vedení Revlonu jevila americká plus size topmodelka, která v této kategorii profesionálek způsobila hotovou revoluci, Ashley Graham (36).

Na červeném koberci slavnostního večera Ashley zapózovala ve vínových latexových šatech s černým lemem a hlubokým výstřihem. Na líčení pro tuto příležitost si opravdu dala záležet. A vypadala nádherně. Svoji tvář tak přítomným hostům mohla předvést jako ten největší důkaz oprávněnosti jejího zvolení. Se svými mírami se Ashley stala historicky vůbec první takto rozměrnou profesionálkou ve službách tak výrazného výrobce značkové kosmetiky.

Krom Ashley se další novou tváří Revlonu stala izraelská herečka a modelka Gal Gadot (32), která svoji filmovou kariéru zahájila před devíti lety rolí Gisele v sérii akčňáků Rychle a zběsile. Znát ji ale můžete i třeba jako Wonder Woman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám