Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když chce zrzka, která je spíše než herectvím proslulá odhalováním, zkrášlit svůj obličej, musí si vystačit s jednou rukou. Druhou totiž používá místo podprsenky.

Před kamerou Maitland Ward (47) nedostala příležitost už 11 let. V Hollywoodu po ní neštěkne ani pes, ale naštěstí se může realizovat na Instagramu. Její profil plný lascivních fotek sleduje 160 tisíc fanoušků, jimž ochotně vystavuje své vnady.

Jako uživatelka sociální sítě musí respektovat pravidla a s nahotou to nesmí přehánět. Maitland je s omezením dobře obeznámena. Když nemůže bradavky ukázat, pochlubí se alespoň tím, jak se jí rýsují pod lehounkými outfity. Vlk se tak nažere a koza zůstane celá.

Hodně odvážný je také její poslední příspěvek, na němž si v koupelně ňadra halí jen pravou rukou. Herečka ze seriálu Boy Meets World je dost obdařená, takže je toho vidět dost. „Přijde mi naprosto absurdní, že Američany tak pobuřuje nahota a ženy, které hrdě vyjadřují svou sexualitu. Opravdu na světě nejsou důležitější věci k řešení než moje prsa? Pokud někoho pohoršují, je to jeho problém!“ tvrdí Maitland.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám