Hlavní obsah
Článek

Po loňském rozchodu s přítelem se vedle zpěvačky Anny Slováčkové (28) nový muž neobjevil. Jejími společníky doma jsou jenom dvě kočky, s nimiž se pravidelně zvěčňuje i na sociálních sítích. "No, to je moje soukromí. Ale daří se mi dobře a myslím, že se mi bude dařit ještě líp," vidí svoji budoucnost v růžových barvách Anička.

Trošku jsme se ji pokusili vyděsit představou, co by se stalo, kdy se jí doma něco stalo a někdo by ji našel až po čase, právě okousanou od koček. "Ne, to fakt ne. Navíc jedna z mých koček maso vůbec nejí, tak ta by se do mne snad nepustila. A mám opravdu dobré přátele, tak by mě našli určitě dřív, ještě celou," smála se.

Zabrousili jsme i na rodinné vztahy s maminkou Dagmar Patrasovou (67) a tátou Felixem Slováčkem (80), kteří si oba našli nové partnery. "Nic neřeším a jsem spokojená tak, jak jsem, se svýma kočkama a kamarádama. S rodiči spolu vycházíme dobře a já jim nemůžu pomoct v tom, aby byli v pohodě, a oni nemohou pomoct mně. To, jak bude kdo šťastný a jak si bude žít, je na něm samotném a nemá cenu jim cokoli říkat," svěřila nám.

Reklama

Další články

Načítám