Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po zvolení Michaely Habáňové (27) nejkrásnější dívkou roku 2017 se začaly ozývat zlí jazykové, kteří krásce ze Zlína vyčítali její příliš výrazné obočí. To ale právě kralující Českou Miss nijak nevyvádí z míry. Široké obočí je totiž aktuálně velkým trendem, který zavedla anglická topmodelka Cara Delevingne.

Její chlouba byla logicky přetřásána během lekce líčení, kterou České Miss podstoupily ve škole make-upu. „Je pravda, že sotva jsem sem přišla, paní lektorka mi říkala, že mám velmi výrazné obočí. Dokonce jsme ho tady i zastřihávali,” říká Habáňová.

Během její účasti na Miss Universe Míše její přirozené obočí záviděly některé soupeřky. „Ano, je opravdu moje a v šoku z toho byly nejen holky, ale také maskérky, které mě líčily. Jsem ráda, že ho obdivovaly. Je to takový můj signifikantní znak,” směje se Míša.

Mám sestry a jsou obě blondýny s tak výrazným obočím, jako mám já. Jsme taková brežněvovská rodina,” s humorem sebe a své sestry Míša Habáňová přirovnala ke komunistickému ruskému politikovi Leonidovi Iljiči Brežněvovi, který byl svým huňatým obočím pověstný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám