Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herce a zpěváka Willa Smithe a herečky Jady Pinkett Smith Willow podědila po svých rodičích jen to nejlepší. Do vínku jí byl dán talent herecký, hudební i pohybový. A lidem, minimálně manažerům velkých značek, se líbí i její rebelský styl, a už v sedmnácti letech tak Willow usedá do prvních řad při módních přehlídkách.

V Paříži se momentálně koná týden módy a jde o velmi prestižní záležitost. Do země galského kohouta se sjíždějí celebrity z celého světa, aby zhlédly trendy na nadcházející období a třeba si i vybraly róby na blížící se Oscary. Na molech se předvádějí haute couture kousky, tedy modely téměř na pomezí módy a umění.

Show značky Dior si nenechala ujít právě ani Willow Smith, která, jak je zvykem, přišla oděná do kusů hostící značky. Elegantní vršek ve stylu vesty od smokingu s dlouhou průhlednou sukní ‚rozbila‘ dredy a bylo také vidět, že stejně jako třeba Paris Jackson Willow vyznává trend neoholeného podpaží.

Přehlídku Dior navštívily také Monica Bellucci, Eva Herzigová či Naomi Campbell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám