Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí tanečního projektu Roztančené divadlo aneb když herci tančí, které se podobá televizní show StarDance s tím rozdílem, že se odehrává na divadelních prknech, bude také Milan Peroutka (34).

„Moc se na ten projekt těším. Je to pro mě výzva,” říká reprezentant Divadla Kalich a jedním dechem dodává: „Budeme tancovat latinu a standard a bude nás hodnotit porota. Už ten samotný fakt, že mě budou hodnotit jiní lidé, ve mně vyvolává trošku stres, ale nechci tomu podlehnout. S partnerkou si to snad užijeme.”

Se zpěvákem, který na sebe upozornil v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, jsme si povídali na tiskové konferenci, během které byl projekt představen. Na akci se Milan poprvé setkal se svou partnerkou Terezou Řípovou a prvně se také odvážil na taneční parket. „Jsem zvědavý na první lekci tance,” lehce se červenal zpěvák.

Milan nějaké základy tance má. „Chodil jsem na street dance, na základní škole jsme tancovali latinu a dokonce jsem chodil na gymplu do tanečních,” říká Peroutka, který si v soutěži vylosoval tango a jive.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám