Hlavní obsah
Článek

Zákon schválnosti v podobě gravitace potkal topmodelku Bellu Hadid (21) při přehlídce haute couture návrháře Alexandra Vauthiera během pařížského týdne módy. Show, na které prezentoval své nejlepší a také nejdražší modely šatů, Bella totiž zkrášlila přímo na předváděcím mole svým poodhaleným ňadrem.

Krátké černé kožené šaty zkrátka na její hrudník nepasovaly a byly moc těžké. Bella sama pak byla zaměstnána navíc ještě kontrolou volného zeleného pláště, který na sobě měla, a pro odvrácení této indispozice prakticky ani nemohla nic udělat. Krásná Američanka si toho ale buď vůbec nevšimla, nebo jako správná profesionálka zachovala klid a s ňadrem odkrytým více než chtěla, odchodila přehlídku přesně podle původního scénáře.

Koneckonců, stát se to může (a také velmi často stává) každé modelce. Mezi časté nehody při přehlídkách patří bohužel i jejich pády. Někdy za ně mohou vysoké podpatky, jindy jinak nevhodná obuv, nebo dlouhá vlečka šatů, do které se při chůzi zamotají. Ani tady nejde o žádnou ostudu. Může to ovšem, na rozdíl od zmíněného lapsu, skončit tragicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám