Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se kapela Spice Girls v 90. letech stala hudební senzací, Geri Halliwell alias Ginger Spice byla nejvýraznější členkou dívčí sestavy. Teď už je z ní miliardářova manželka.

Díky Spice Girls se Geri dostala na vrchol. V pětičlenné kapele však nemohla naplnit své ambice a v roce 1998 kolegyně opustila. I když se jí na dřívější úspěch podařilo navázat sólovou dráhou, u hudby nezůstala. Geri vede život spokojené maminky.

Ve Velké Británii se neustále spekuluje o comebacku Spice Girls, Geri to však po čtyřicítce do světa šoubyznysu moc netáhne. V roce 2015 se provdala za bývalého závodníka Formule 1 Christiana Hornera, s nímž má ročního syna jménem Montague George Hector.

Geri nechala dítě i manžela doma a vyrazila na udílení National Televison Awards. Na londýnském ceremoniálu jí dělal garde věčně vysmátý komik Rob Beckett. Bývalá hudební hvězda si už dávno nepotrpí na nápadité a vyzývavé outfity, jaké nosila v éře Spice Girls. Na ceremoniál přišla v blankytně modrých saténových šatech. I když jejich výstřih dosahoval až k pasu, nešlo o žádný lascivní kousek. Geri byla za dámu a svou krásu zdůraznila výraznými šperky, na nichž vzhledem ke jmění manžela určitě nemusela šetřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám