Hlavní obsah
Článek

Devětadvacetiletá Martina Big není typickou Němkou, dokonce ani běžnou Evropankou. Bývalá letuška si usmyslela, že bude mega vnadná a navíc čokoládově hnědá. I Afričanky při pohledu na její prsní nálož blednou závistí.

Nenápadná blondýnka z Trevíru měla větší ambice než obsluhovat cestující aerolinek. Do své vizáže investovala přes 1,5 miliónu korun a pořídila si obří prsní implantáty. Ani gigantické silikony jí ovšem nestačily a započala proces ztmavování. V USA podstoupila speciální proceduru, díky níž její kůže odpovídá obyvatelům Afriky.

Změna pigmentu se projevila dokonce na vlasech Martiny. „Jejich struktura se viditelně změnila. V kadeřnictví jsem je srovnala s vlasy Afričanů a jsou úplně stejné! Beru to jako důkaz toho, že je ze mě opravdová černoška,“ přišla německá prsatice se zajímavým zjištěním.

Martininy silikony jsou údajně největší v Evropě. Obrovské implantáty musí pro jejich majitelku představovat obrovskou zátěž. Zároveň však mají i praktické využití. „Teď už mi nikdy nezmoknou boty. Moje prsa jsou tak velká, že jsem svoje nohy z nadhledu neviděla už dva roky,“ tvrdí bizarní celebrita, jejíž proměna ještě zdaleka není u konce.

Další úprava rozšíří její nos tak, aby odpovídal Afričankám. Poté má v plánu zdokonalit svou zadnici, již chce zvětšit 1,5kilovými implantáty. Pak už ji snad nějaký africký kmen přijme za svou.

Reklama

Další články

Načítám